Clearline fusion indak zonnepaneel gecombineerd met Cast PMR dakramen

Door het integreren van het Clearline fusion indaksysteem in het Cast PMR dakraam, worden gebouwen niet alleen duurzamer gemaakt, ook creëert dit een gezonder en comfortabeler binnenklimaat dankzij daglicht en frisse lucht. Ondertussen dalen de elektriciteitskosten door de indak zonnepanelen.

Clearline fusion indak zonnepanelen

Tegenwoordig zijn zonnepanelen een veel geziene oplossing om de duurzaamheid van een woning te verbeteren en zo de waarde van een woning te verhogen. Het Clearline fusion indak zonnepanelensysteem, met een vermogen van 335 Wp per module, van de Britse fabrikant Viridian Solar is kwalitatief van hoogstaand niveau, op esthetisch gebied een ware toevoeging voor ieder dakoppervlak. Eenvoudige dak integratie met zeer fraaie en onopvallende esthetiek.

Kan eenvoudig worden gemonteerd vanwege het unieke montagesysteem, waarna de installateur zorgdraagt voor de aansluiting en het in werking stellen van de installatie. Op het gebied van brandveiligheid beschikt het systeem over BRoof-1 tot en met BRoof-4 certificaten, erg belangrijk in verband met de eisen van een verzekeraar. Hiermee weerlegt Clearline fusion het vooroordeel over brandgevaarlijke indak zonne-energiesystemen.

Benno Klein Goldewijk, Country Marketing Manager Belenux bij Viridian Solar verklaarde:

“Een aantal jaren geleden kwamen Lei Import BV en Viridian Solar met elkaar in contact via publicaties op sociale media. Het is fantastisch om te zien dat het eerste contact heeft geleidt tot een zeer prettige samenwerking waardoor het indakzonnepanelensysteem Clearline fusion van Viridian Solar nu in vele leien daken, bij zowel nieuwbouw als renovaties, geïntegreerd wordt.”

Cast PMR dakramen

Openingen in uw dak en toch het originele karakter van uw pand behouden of juist extra benadrukken? Natuurlijk is dat uw uitgangspunt. U wilt graag van daglicht kunnen genieten en goed kunnen ventileren. Van nieuwbouw tot restauratie en van renovatie tot creatie, Cast PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke stalen dakramen, volledig aansluitend bij uw karaktervolle dakbedekking en pand. Cast PMR dakramen worden specifiek aan uw soort dakbedekking aangepast. Of het nu natuurleien, dakpannen, rieten, zinken of platte daken betreft, uw dak behoudt zijn schoonheid door de juiste aandacht en het juiste vakmanschap.

”We hebben met veel plezier samengewerkt om onze Cast PMR dakramen zo aan te kunnen passen dat ze verenigbaar zijn met het Viridian Solar systeem en door deze bijzondere combinatie is er een uniek product ontstaan”, aldus Philippe Magro (oprichter van Cast PMR).

De voordelen

Door het integreren van Cast PMR dakramen in het Clearline Fusion indaksysteem, worden gebouwen niet alleen duurzamer gemaakt, ook creëert dit een gezonder en comfortabeler binnenklimaat dankzij de Cast PMR dakramen met daglicht en frisse lucht. Ondertussen dalen de elektriciteitskosten door de Clearline Fusion zonnepanelen.

Daglicht

Je wordt blij van daglicht. Iedere psycholoog kunt u dat vertellen. Meer daglicht heeft ook een positieve invloed op je gezondheid en productiviteit. Goede, natuurlijke lichtinval in een gebouw verbetert het leefklimaat en laat een ruimte aangenamer en groter aanvoelen. Cast PMR dakramen zorgen voor een optimale lichtinval en kunnen uw woonruimte enorm levendig maken.

Lucht

Het Bouwbesluit voorziet reeds in eisen voor luchtverversing en in voorzieningen om handmatig te kunnen spuien. Een spuivoorziening kan een te openen raam zijn. Cast PMR dakramen zijn voorzien van een (elektrisch) openingssysteem. Hiermee reguleert u zelf de ventilatie en dus het leefcomfort van uw ruimtes.

Duurzaam

Zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die altijd voorradig zijn. Dus waarom zouden wij ze niet gebruiken? Zonnepanelen op uw dak is daarom een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld.

Esthetisch

De Cast PMR dakramen worden op maak gemaakt voor de indak zonnepanelen

Duurzaam

Hoogwaardig materiaal voor een duurzame en lange levensduur

Strak

Ultradunne dakramen in combinatie met indak zonnepanelen creëren een strak dak

Zeer veilig

Voor zowel brand- en windresistentie de hoogst mogelijke certificering

Eenvoudige, snelle installatie

Gepatenteerde verbindingsmethode zorgt voor snelle en efficiënte installatie

Universeel toepasbaar

Specifiek aan uw soort dakbedekking aangepast, zowel portrait alsook landscape te plaaten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×