Maak kennis met onze nieuwe collega Jo

11 december 2020
Even voorstellen. Sinds enige tijd hebben wij een nieuwe collega: Jo Claessen. Hij komt ons team als Adviseur Renovatie & Nieuwbouw versterken. Naast het feit dat hij het binnen Lei Import zeer goed naar zijn zin heeft, interesseert hij zich heel erg in de Solar- industrie. Welkom Jo!

Even voorstellen

Mijn naam is Jo Claessen, ik ben 33 jaar, trotse vader van een dochter van 4 en ik woon in Maasbracht. Ik heb sinds mijn 14de altijd gewerkt naast mijn school en later ook naast mijn Hbo-opleiding. Ik had baantjes van vakkenvuller bij de AH tot kartbaanmedewerker en van productmanager bij een technische groothandel tot magazijnbeheerder bij een Solar installateur. Bij die laatste ben ik in de zonne-energie sector beland en heb ik al enige ervaring opgedaan op het gebied van zonne-energie.

Adviseur Renovatie & Nieuwbouw, Specialisatie Zonne-energie & Cast PMR dakramen

Een hele mond vol, maar ik focus me voornamelijk op het gedeelte Zonne-energie binnen Lei Import. Ik ben momenteel bezig met het opzetten van een nieuwe aanpak voor het Zonne-energie verhaal. Daarover kan ik natuurlijk al een klein beetje vertellen. De nadruk zal met name gaan liggen op het ondersteunen van onze klanten in het volledige proces, dus van offerte maken en opvolgen tot installatie en zelfs nazorg (monitoring van het systeem). Daarnaast zullen we er zelf ook actief mee naar buiten gaan, hiervoor zullen we ook samenwerkingen aangaan met bedrijven uit ons uitgebreide netwerk die hier interesse voor hebben. Dit zijn immers onze echte klanten.

Boeiende industrie

Mijn eerste 4 maanden bij Lei Import zitten er nu bijna op. Ik heb al veel geleerd hier en heb mijn weg binnen het bedrijf en het team al goed kunnen vinden. Naast het feit dat ik het binnen Lei Import zeer goed naar mijn zin heb, interesseert de Solar- industrie mij ook heel erg. Het is een industrie die voortdurend in ontwikkeling is en waar veel innovatieve ideeën en systemen de revue passeren. Dat ik in mijn functie ook nog eens een steentje bijdraag aan een duurzamere wereld, dáár krijg ík nou energie van. Als u daar ook energie van krijgt, neem dan gerust contact met mij op, dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen én voor een duurzamere wereld. Ik denk graag met u mee.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×