Inloggen
 

ADVIES VAN A TOT Z! 

 

Wij hebben de natuur in onze genen. Leisteen is een natuurproduct, prachtig gevormd door de tijd, robuust. Leisteen verdient aandacht, passie en vakmanschap.

Ruwe stenen transformeren tot de meest prachtige toepassingen. Kwaliteit en schoonheid toevoegen aan een omgeving. Omdat leisteen van nature een geweldige verrijking en verfraaiing van de leefomgeving betekent, omdat het duurzaam is en omdat het oprechte aandacht en vakmanschap verdient.

Daar maken wij ons hard voor, bij iedereen waar we mee samenwerken.

Deze passie voor leisteen willen we dan ook doorgeven aan de gehele sector, in projecten, in samenwerkingen en met elkaar. Zodat iedereen ziet hoe leisteen met aandacht en vakmanschap de leefomgeving tot in de lengte van jaren enorm verrijkt.

Daar waar het nieuwbouw en restauratie betreft. Wij bieden, als importeur van exclusieve natuurleien vanuit de hele wereld, in Nederland leisteen aan dat geschikt is voor alle denkbare toepassingen.

Een enthousiast team van leisteen adviseurs werkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Van dak naar gevel, van interieur naar exterieur, van vloer tot zwembad, van kasteel tot kerk. De kwaliteit van het werk en onze natuurleien zijn het handelsmerk van ons bedrijf.

DIENSTEN

 

Lei Import onderscheidt zich in de markt door haar eigen initiatief, eigentijdsheid, kostenbewustheid en service. Een project is maatwerk. We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met uw eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden. Per project bestaat onze ondersteuning uit bijvoorbeeld:

    • Actuele keuringsrapportages
    • Omschrijving van de natuurleien
    • Officiële garantie rechtstreeks van producent
    • Nederlands kwaliteitskeurmerk van Lei Import
    • Referenties
    • Duidelijkheid over levertijden en planning

Ons streven is, dat wij voor aanvang van de werkzaamheden de volledige partij natuurleien op het opslagterrein, ter controle hebben klaarstaan. Hierdoor kan de leidekker zijn werkzaamheden optimaal inplannen en wordt stagnatie voorkomen.

In het voorbereidend traject hebben wij intensief contact met de groeves over:
    1. Gewenste kwaliteit van het gesteente en de samenstelling.
    2. Extra selectie in de groeve waarbij nauwkeurig aandacht wordt gegeven op regelmatigheid in dikte, structuur, kleurnuancering, haaksheid.

U weet precies waar de natuurleien vandaan komen. Lei Import werkt transparant, gebruikt geen eigen referenties of codes. Lei Import noemt de lei bij de naam die er voor staat, behorende bij de groeve waar het vandaan komt.

Wij zijn doordrongen van het feit dat uitsluitend de beste kwaliteit goed genoeg is. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het product, maar ook voor de gehele organisatie die achter dat product staat.

Partners 

Bij Lei Import werken we samen met onze partners. Door expertise te bundelen bieden we u een stukje dienstverlening waar u blij van wordt. 
Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Klik op een van de logo's voor informatie:

Logo Welsh Slate, Part of the Breedon Group

                      

 

 

  

Logo van Tejas Borja leverancier van de keramische pannen

 

 

Logo van de Nederlandse vereniging van leidekkers

   

 

OPDRACHTGEVERS

 

 

 

Het team

Een enthousiast team van leisteen adviseurs werkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Van dak naar gevel, van interieur naar exterieur, van vloer tot zwembad, van kasteel tot kerk. De kwaliteit van het werk en onze natuurleien zijn het handelsmerk van ons bedrijf.

 Foto Johanna Gruijthuijsen, Lei Import B.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

Johanna Gruijthuijsen - de wijs
Adviseur Restauratie
Specialisatie Leisteen
Eigenaar Lei Import
Johanna@lei-import.nl
+31 (0)6 53 34 99 48

 


Ruim 20 jaar geleden nam ik Lei Import over. Dat was het moment dat ik verliefd geworden ben op leisteen. Leisteen is mijn grote passie, waardoor ik mag stellen dat mijn beroep ook mijn hobby is. Door deze specialisatie werk ik veel in de restauratie sector. Een toonaangevend restauratieproject is het Rijksmuseum te Amsterdam. Iedere opdracht vraagt persoonlijke betrokkenheid, bouwkundig inzicht en een goed en betrouwbaar advies naar opdrachtgever en architect. Aandacht tot in detail!

Mooie natuurleien en goed vakmanschap vormen een prachtig huwelijk. Dit is de reden dat mijn aandacht zeker ook uit gaat naar het ambacht van de leidekker. 

Meer weten over Johanna: Lees hier een interview door Limburgse Zakenvrouwen

 

 

 

 

 

 

Foto Rob Canton, Lei Import B.V.

Rob Canton
Adviseur Renovatie & Nieuwbouw
Specialisatie Leisteen & Keramische pannen
Rob@lei-import.nl
+31 (0)6 44 86 00 90
 icon made by freepik from www.flaticon.com

 

Gedreven, betrokken en deskundig zijn woorden die mij goed omschrijven. Mijn achtergrond als bouwkundige en affiniteit met architectuur stelt mij in staat om uw uniek idee gerealiseerd te krijgen.

Als leisteen importeur hebben we tevens een adviesrol voor de Nederlandse markt om de kwaliteit in de markt hoog te houden en voor elk budget een passende oplossing aan te dragen.
Ik heb leisteen leren kennen als een prachtig natuurproduct waarmee hele mooie projecten gerealiseerd kunnen worden. Ik geef graag persoonlijk advies op maat, aangezien u uiteraard iets unieks wilt en ieder project weer anders is. Dit kan bij u op kantoor of bij ons in de showroom. Ik denk graag vanuit mijn expertise met u mee en geef voorstellen voor de geschikte leisoort, dekkingswijze en detaillering. Meedenken vanuit mijn vakgebied is en blijft steeds een uitdaging! 


 Foto Simon van de Kerkhof, Lei Import B.V.

 

 

 

 

 

 

Tom van der Dussen
Adviseur Renovatie & Nieuwbouw
Specialisatie Cast PMR Dakramen
Tom@lei-import.nl
+31 (0)6 44 86 04 00

 

Een van de belangrijkste onderdelen van renovatie is zorgen dat het gebouw weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk hierbij aan het vervangen van de huidige dak en/of gevel, een modernere uitstraling of een duurzame invulling. Ik kijk samen met u voor de optimale keuze met betrekking tot natuurleien voor uw project.

Naast de natuurleien adviseer ik u graag over het Cast PMR dakraam. Het unieke aan Cast PMR is het maatwerk en de hoge duurzaamheid. Opdrachtgevers komen dan ook bij ons terecht omdat hier behoefte aan is in combinatie met goed advies.

Voor meer informatie kunt u op de website kijken: www.castpmr.nl.

  

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin