Inloggen
 ATG certificering voor natuurleien

Als opdrachtgever, architect, maar zeker ook als leidekker wil je zeker zijn van de kwaliteit van de natuurleien. In de afgelopen decennia is het testen van de kwaliteit van natuurleien aan veel veranderingen onderhevig geweest. Het Bouwbesluit 2012 verbiedt om een bouwproduct in de handel te brengen dat geen CE-markering draagt. Dit Europese merkteken geeft aan dat het product is beoordeeld op basis van Europese testen conform de NEN-norm. De CE-markering is echter géén keurmerk! Maar hoe weet je nu of je een kwalitatief goede natuurlei hebt?

Lees meer ...


Daglicht en ventilatie in historische daken

Historische daken zijn allesbepalend voor het karakter van uw monument, of het nu gaat om een pannendak, een rietdek of een dekking met leien. De Cast PMR Dakramen worden in veel gebouwen toegepast waar uitstraling of regelgeving dit voorschrijft. In veel monumentale panden en boerderijen zijn in het verleden gietijzeren dakramen toegepast, deze kunnen perfect vervangen worden door deze unieke, isolerende, slanke stalen dakramen.

Lees meer ...


Natuurleien gevelplaten

In de vorige nieuwsflits informeerde wij u over de leistenen metselblokken die als geveltoepassing steeds populairder worden. Sinds kort hebben wij het assortiment uitgebreid met natuurleien gevelplaten. Verfijn moderne gebouwen met een natuurleien gevel.

Lees meer ...


Bijeenkomsten Lei Import

Wij organiseren regelmatig verschillende bijeenkomsten met én voor onze klanten. Zo organiseerde Bogaerts Leidekkers & Loodgieters een relatiedag bij Lei Import. Verschillende relaties bezochten de bijeenkomst in Maasbracht. Geheel in overleg zorgen wij voor een goede daginvulling.

Lees meer ...


Viridian Solar lanceert initiatief voor het planten van bomen

Viridian Solar kondigde eerder het 'Fusion Forest'- programma aan, een initiatief om het CO2-gehalte in de atmosfeer te verlagen en tegelijkertijd natuurlijke bosecosystemen te herstellen. Voor elk Clearline fusion-zonnepaneel dat door een klant wordt gekocht na de startdatum van 1 juli 2020, plant het bedrijf een boom.

Lees meer ...


Daken en Zaken doorgeschoven

Vanwege de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus heeft de organisatie helaas moeten besluiten de eerste editie van Daken & Zaken, de vakbeurs voor platte en hellende daken, uit te stellen naar 30 september 2021. De vakbeurs zal dan alsnog worden georganiseerd bij Next Level in de Evenementenhal in Gorinchem.

Lees meer ...


Project uitgelicht: Dormio Resort te Maastricht

In een vorige nieuwsflits informeerde wij u over de natuurleien gevelbekleding bij de vakantiewoningen van het Dormio Resort in Maastricht. Dormio Resort Maastricht is het nieuwste en meest luxueuze vakantiepark van Nederland. Op slechts tien minuten fietsen van het beroemde Vrijthof vindt u luxe en comfort in een lommerrijke omgeving met het bruisende karakter van de bourgondische stad Maastricht.

Lees meer ...


Bezoek onze showroom

Maak kennis met ons gamma in onze showroom en ervaar zelf onze oplossingen voor uw dak en gevel!
Vrijblijvend een goed adviesgesprek en een lekker kopje koffie. Wij verwelkomen u graag.

Lees meer ...

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin