Inloggen
 

GEVELBEKLEDING LEISTEEN

natuurleien

Leisteen is erg populair als gevelbekleding. Zowel gevels als daken met natuurleien kunnen doorlopen zonder onderbreking. Onze natuurleien zijn uitermate geschikt als gevelbekleding, waarbij meerdere dekkingswijze mogelijk zijn.

Tegenwoordig maakt men gevels met verschillende gekleurde leien. Hierdoor creëert u naast een duurzame gevel ook een levendige uitstraling. Bekijk hier onze natuurleien die geschikt zijn als gevelbekleding.

Moderne villa's

Daaf Geluk School


Onlangs afgeronde projecten met leisteen toegepast als gevelbekleding zijn 33 duurzame woningen de Groene Mient te Den Haag en appartementencomplex in combinatie met 27 woningen Life in the Woods te Zeist. Voor het bijzondere project de Groene Mient is gebruik gemaakt van de Vega Verde natuurleien, afkomstig uit Spanje. Deze leisteen kleurt sterk groen als hij nat wordt en afhankelijk van het licht geeft de steen een natuurlijk wisselend beeld door glans en nerf. Dit ziet er in combinatie met de houten geveldelen erg fraai uit. Bij Life in the Woods hebben de opdrachtgever en de architect gekozen voor een mix van drie verschillende soorten Warista leien, namelijk de Multicolor, West Country en Silver Blue.

Groene Mient dankt zijn naam aan de groene natuurleien die gebruikt zijn. Uitermate duurzaam en geschikt als gevelbekleding

Groene Mient

Life in the Woods is een comlplex waar leisteen centraal staat. Een mix van drie verschillende soorten Warista leien, namelijk de Multicolor, West Country en Silver Blue

Life in the Woods

 

wandtegels

Een veel gebruikte toepassing voor gevelbekleding zijn wandtegels. Natuurstenen wandtegels zorgen voor schoonheid, gebruiksgemak en ruime combinatiemogelijkheden. In het algemeen wordt voor deze gevelbekleding dezelfde kleur gebruikt als de vloertegels. Een andere mogelijkheid die ook veel toegepast wordt is om tegels te gebruiken die heel gevarieerd zijn van kleur. De resultaten zijn verbluffend.


 

 

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin