Inloggen
 

Flesst valbeveiligingssysteem

Veiligheid is een eerste vereiste om zorgeloos het dak te kunnen betreden. Het Flesst-systeem is ontwikkeld vanuit de filosofie dat de dakbetreder moet worden ontzorgd, zodat hij zich - met beide handen vrij - volledig kan richten op de werkzaamheden die hij op het dak moet uitvoeren. De missie van Flesst is om wereldwijd te worden gezien als dé standaard voor het veilig werken op hellende daken. Een standaard zowel voor het meest veilige als voor het meest gebruiksvriendelijke systeem. Flesst biedt behalve directe productondersteuning ook trainingen voor gebruikers van het Flesst-systeem.

Het Flesst systeem biedt volledige veiligheid in een minimalistische uitvoering. Een aluminium profiel welke in de nok van het dak is gemonteerd vormt de kern. Deze multifunctionele nok vervangt de traditionele nok en op deze wijze wordt het systeem bijna volledig uit het oog onttrokken. Doordat het systeem op de nok is gemonteerd kan aangelijnd worden op het hoogste punt van het dak. Op deze manier is het volledige dak bereikbaar. Ongeacht de obstakels in het dak of toekomstige veranderingen van functie, maximale veiligheid kan altijd geboden worden.

Er is weinig onderhoud vereist. Zo behoeft het systeem geen jaarlijkse inspectie. Een demonstratie van het systeem is in de onderstaande videoanimatie zichtbaar:

 


 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin