Inloggen
 Lei Import VX Plus Folie

Lees meer ...


Meest luxueuze vakantiepark van Nederland voorzien van natuurleien gevelbekleding

Dormio Resort Maastricht is het nieuwste en meest luxueuze vakantiepark van Nederland. Op slechts tien minuten fietsen van het beroemde Vrijthof vindt u luxe en comfort in een lommerrijke omgeving met het bruisende karakter van de bourgondische stad Maastricht.

Lees meer ...


Rustieke gevels dankzij leistenen metselblokken

Naast de traditionele natuurleien voor dakbedekking en gevelbekleding, zijn leisteen metselblokken als toepassing steeds populairder. Door de natuurlijk voorkomende aders in het leisteengebergte ontstaan, door miljoenen jaren heen, schitterende kleurnuances in het gesteente.

Lees meer ...


Cast PMR dakramen in combinatie met Clearline Fusion geïntegreerrde zonnepanelen

Je wordt blij en voelt je goed bij daglicht. Iedere psycholoog kan je dat vertellen. Meer daglicht heeft ook een positieve invloed op je gezondheid en productiviteit. Goede, natuurlijke lichtinval in een gebouw verbetert het leefklimaat en laat een ruimte aangenamer en groter aanvoelen. En dat verhoogt de waarde van het pand én maakt de ruimte praktisch bruikbaar.

Lees meer ...


Nieuwsbrief Lei Import

Met enige regelmaat sturen wij een nieuwsflits via de e-mail. Maak op eenvoudige wijze kennis met Lei Import, haar medewerkers en blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Lees meer ...


Update rondom het Corona-virus

Uiteraard nemen ook wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid waar het gaat om het Corona-virus. Echter willen wij u in deze moeilijke tijden graag zo goed en lang mogelijk van dienst zijn. Op deze pagina leest u het laatste nieuws over de effecten van het Corona-virus op onze services.

Lees meer ...


Vakbeurs MONUMENT

Lei Import nodigt u uit voor MONUMENT van 6 t/m 8 oktober. MONUMENT is de vakbeurs die zich specifiek richt tot professionals betrokken bij Nederlands monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Wij verwelkomen u graag op onze stand (D030). Klik hier voor uw gratis toeganskaarten en dan ontmoeten wij u tijdens MONUMENT!

Lees meer ...


Beken kleur

Kleur geeft variatie aan het leven en maakt het mooi, dat geldt ook voor de monumentale daken in Nederland. Elk monument is uniek en verdient het om zijn eigen charme en identiteit te behouden.

Lees meer ...

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin