Inloggen
 Nieuwsbrief Lei Import

Met enige regelmaat sturen wij een nieuwsflits via de e-mail. Maak op eenvoudige wijze kennis met Lei Import, haar medewerkers en blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Lees meer ...


Update rondom het Corona-virus

Uiteraard nemen ook wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid waar het gaat om het Corona-virus. Echter willen wij u in deze moeilijke tijden graag zo goed en lang mogelijk van dienst zijn. Op deze pagina leest u het laatste nieuws over de effecten van het Corona-virus op onze services.

Lees meer ...


Vakbeurs MONUMENT

Lei Import nodigt u uit voor MONUMENT van 6 t/m 8 oktober. MONUMENT is de vakbeurs die zich specifiek richt tot professionals betrokken bij Nederlands monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Wij verwelkomen u graag op onze stand (D030). Klik hier voor uw gratis toeganskaarten en dan ontmoeten wij u tijdens MONUMENT!

Lees meer ...


Beken kleur

Kleur geeft variatie aan het leven en maakt het mooi, dat geldt ook voor de monumentale daken in Nederland. Elk monument is uniek en verdient het om zijn eigen charme en identiteit te behouden.

Lees meer ...


Restaureren en moderniseren in stijl

Terwijl de moderne architectuur van Rotterdam de aandacht trekt met hoogstandjes als de Markthal en het Centraal Station, gebeurt er op kleine schaal en in de luwte nog veel meer moois. Neem de Walenburgerweg, niet ver van datzelfde Centraal Station. Tien jaar terug werden op nummer 31/33 villa Oud-Walenburg (1903, Ed. Cuypers) en het Klooster van de Orde van de Zusters Dominicanessen van de Heilige Catharina van Sienna prachtig gerestaureerd. Medio vorig jaar werd begonnen met het naastgelegen woonhuis op nummer 29, waardoor er nu een compleet gerestaureerd en gerenoveerd ensemble staat.

Lees meer ...


Opleiding voor leidekkers gaat van start

Na een aantal jaren waarin er geen opleiding leidekker was, werd begin 2019 op initiatief van de leidekkersbranche, besloten de opleiding leidekker weer nieuw leven in te blazen en een nieuwe restauratieopleiding voor leidekkers en loodgieters. De Nederlandse Vereniging van Leidekkers, GAan in de Bouw en het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen zorgen ervoor dat leidekkers weer goed opgeleid kunnen worden.

Lees meer ...


Cast PMR dakramen: voor elk pand speciaal op maat gemaakt

Cast PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke, stalen dakramen die passen bij je karaktervolle pand: van monument tot nieuwbouw. Toepasbaar in de meest complexe situaties. De Cast PMR dakramen passen in alle soorten dakbedekking. Maak kennis met deze prachtige ramen middels een video.

Lees meer ...


Bedrijfswoning met robuuste uitstralaing

Een ondernemer heeft een bedrijfswoning in Noord-Brabant van binnen  en buiten volledig vernieuwd. De bedrijfswoning heeft vier vleugels  (in de vorm van een H) en elke vleugel heeft zijn eigen functie en karakter.  Dit wordt weerspiegeld in het materiaalgebruik op het dak.

Lees meer ...

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin