Inloggen
 Mooie leisoorten van de Spaanse producent CUPA

De moderne opdrachtgever en architect wil keuzes kunnen maken. Persoonlijkheid, eigen identiteit en duurzaamheid zijn speerpunten. Daarom breidt Lei Import haar assortiment uit met een aantal mooie leisoorten van de Spaanse producent CUPA.

Lees meer ...


Lunchbijeenkomst met directie van Welsh Slate groot succes

Dinsdag 1 oktober 2019 was de prachtige kapel van landgoed Sparrendaal in Vught de locatie waar genodigden persoonlijk kennis hebben gemaakt met de nieuwe directie van Welsh Slate. Een flinke groep aanwezige architecten, adviseurs van het bisdom, leidekkers en de directie van Welsh Slate hebben de bijeenkomst samen tot een groot succes gemaakt.

Lees meer ...


Jonge leidekkers kijken hun ogen uit in Wales

Op 4 en 5 april vertrok een kleine delegatie naar Wales om daar een leisteengroeve te bezoeken. Naast Johanna Gruijthuijsen van leverancier Lei Import, Ferdy Bogaerts van leidekkersbedrijf F. Bogaerts bv en enkele aannemersbedrijven en monumentenbeheerders, bevonden zich ook twee jonge, enthousiaste leidekkers in het gezelschap.

Lees meer ...


Talentvolle leidekkers in het zonnetje gezet

Tijdens de Bouwbeurs organiseerde Lei Import op haar stand een wedstrijd voor jong talent. Op elke beursdag voerden jonge leidekkers naar eigen inzicht een dakvlak van 1 m2 uit met drie verschillende lei soorten. Op de laatste beursdag werd in drie categorieën een prijs uitgereikt: jong talent, meer ervaren talent en een prijs voor het meest creatieve werkstuk.

Lees meer ...


Keramische pannen met inkjettechnologie

Tijdens de BouwBeurs in Utrecht introduceerde Lei Import een assortiment keramische pannen met inkjettechnologie op de Nederlandse markt: de BorjaJET.

Lees meer ...


Vakbeurs MONUMENT

Lei Import nodigt u uit voor MONUMENT van 14 t/m 16 mei. MONUMENT is de vakbeurs die zich specifiek richt tot professionals betrokken bij Nederlands monumentaal erfgoed en eigenaren daarvan. Wij verwelkomen u graag op onze stand (B069). Klik hier voor uw gratis toeganskaarten en dan ontmoeten wij u tijdens MONUMENT!

Lees meer ...


Cast PMR dakramen voor RCO House Amsterdam

Simon van de Kerkhof bezocht de officiële opening van het RCO House in Amsterdam. Lei Import heeft bijgedragen aan de restauratie met de levering van Cast PMR Dakramen.

Lees meer ...


Goede feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar

Lees meer ...

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin