Inloggen
 

Keramische pannen met inkjettechnologie

Tijdens de BouwBeurs in Utrecht van 4 t/m 8 februari 2019 introduceert Lei Import hoogwaardige keramische pannen met inkjettechnologie op de Nederlandse markt: de BorjaJET. 


De BorjaJET pan opent voor architecten en opdrachtgevers een wereld aan mogelijkheden als het gaat om de vormgeving van daken en gevels. Prints die voorheen niet mogelijk waren, komen met de BorjaJET binnen handbereik. De pannen zijn door de aanwezige textuur en de natuurgetrouwe print niet te onderscheiden van echt hout, marmer, cement, geoxideerd metaal of natuursteen. Binnen elke kleur zorgen 21 verschillende prints voor een gevarieerd, niet-repeterend eindresultaat. Producent Tejas Borja geeft 30 jaar garantie op de print.  

Tejas Borja keramische pannen zijn de revolutie voor dak en gevel

Lei Import speelt met de introductie van de BorjaJET onder meer in op de vraag naar duurzame gebouwoplossingen waarbij gevel en dak uitgevoerd zijn in hetzelfde materiaal. De Tejas Borja FLAT-5XL is daarvoor met zijn 457 mm x 510 mm afmetingen en variatie in prints uiterst geschikt.

De BojraJET pan is in al zijn variaties van 4 t/m 8 februari te zien op de Bouwbeurs in Utrecht, standnummer 11.F079. Meer informatie is te vinden op www.lei-import.nl/keramische-pannen.


EINDE PERSBERICHT


Meer informatie:

Voor vragen/opmerkingen, meer informatie en rechtenvrij beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u contact opnemen met Lei Import B.V., Jasper Boesten.
Tel: 0475-436439
E-mail: jasper@lei-import.nl


 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin