• Nieuwbouw

Villa D.

Horst aan de Maas, Limburg
Deze prachtige nieuwbouwvilla in het buitengebied van Horst aan de Maas is ontworpen door Lab32 Architecten uit Geulle. Lab32 staat bekend om de moderne eigentijdse architectuur en zij vinden dat het project als een exclusief maatkostuum moet passen.

Nieuwbouwvilla

De langgerekte gevels met geïsoleerd gevelstucwerk met de grote aluminium raampartijen worden onderbroken door de houten gevelbekleding van donker geoliede houten latten. De tuinmuur met antraciet-bruin natuursteen zorgt voor de privacy. De garage wordt geheel voorzien van houten gevelbekleding met een geïntegreerde garagepoort.

Natuurleien metselblokken

Het maatwerk kostuum vertaalt zich zeer zeker terug in de natuurleien metselblokken. De tuinmuur zorgt niet alleen voor voldoende privacy. De gevel is doorgetrokken naar de binnenzijde van de nieuwbouwvilla. Hierdoor creëert men harmonie en eenheid in het het exterieur en interieur.

CWT-y-Bugail Rustic metselblokken

De CWT-y-Bugail metselblokken wordt gewonnen uit de gelijknamige groeve. De bontgekleurde Multicolor natuurleien metselblokken, afkomstig uit het noorden van Wales, zijn uitermate geschikt voor gevelbekleding. Door de natuurlijk voorkomende aders en kleurnuances wordt het materiaal nog mooier gemaakt.

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien metselblokken
  • Provincie: Limburg
  • Dekkingswijze: n.v.t.
  • Leisteen: CWT-y-Bugail Rustic

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×