Inloggen
 Bezoek onze showroom

Maak kennis met ons gamma in onze showroom en ervaar zelf onze oplossingen voor uw dak en gevel!
Vrijblijvend een goed adviesgesprek en een lekker kopje koffie. Wij verwelkomen u graag.

Lees meer ...


Vergeten natuurleien...

In Canada in de staat Quebec, Saint-Marc-du-Lac-Long, is sinds vele jaren een mooie leisteen groeve, voor Johanna Gruijthuijsen een bijzonder verhaal…..
Zoals een goed importeur betaamt ben je altijd op zoek naar “nieuwe” leisteen groeves. Nieuw in de zin van: nog niet bekend in Nederland of wellicht inderdaad een nieuwe leisteen groeve. Dit laatste overkwam Johanna met Glendyne, nu zo’n 20 jaar geleden.

Lees meer ...


Lei Import VX Plus Folie

Lei Import is een samenwerking aangegaan met Morgo Folietechniek uit Zutphen. Al zoekend naar een partner voor folieoplossing voor dak en gevel, leek het voor ons direct al een goede match. Vanuit de samenwerking is de Lei Import Vent VX Plus Folie tot stand gekomen.

Lees meer ...


Meest luxueuze vakantiepark van Nederland voorzien van natuurleien gevelbekleding

Dormio Resort Maastricht is het nieuwste en meest luxueuze vakantiepark van Nederland. Op slechts tien minuten fietsen van het beroemde Vrijthof vindt u luxe en comfort in een lommerrijke omgeving met het bruisende karakter van de bourgondische stad Maastricht.

Lees meer ...


Rustieke gevels dankzij leistenen metselblokken

Naast de traditionele natuurleien voor dakbedekking en gevelbekleding, zijn leisteen metselblokken als toepassing steeds populairder. Door de natuurlijk voorkomende aders in het leisteengebergte ontstaan, door miljoenen jaren heen, schitterende kleurnuances in het gesteente.

Lees meer ...


Cast PMR dakramen in combinatie met Clearline Fusion geïntegreerrde zonnepanelen

Je wordt blij en voelt je goed bij daglicht. Iedere psycholoog kan je dat vertellen. Meer daglicht heeft ook een positieve invloed op je gezondheid en productiviteit. Goede, natuurlijke lichtinval in een gebouw verbetert het leefklimaat en laat een ruimte aangenamer en groter aanvoelen. En dat verhoogt de waarde van het pand én maakt de ruimte praktisch bruikbaar.

Lees meer ...


Nieuwsbrief Lei Import

Met enige regelmaat sturen wij een nieuwsflits via de e-mail. Maak op eenvoudige wijze kennis met Lei Import, haar medewerkers en blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Lees meer ...


Update rondom het Corona-virus

Uiteraard nemen ook wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid waar het gaat om het Corona-virus. Echter willen wij u in deze moeilijke tijden graag zo goed en lang mogelijk van dienst zijn. Op deze pagina leest u het laatste nieuws over de effecten van het Corona-virus op onze services.

Lees meer ...

 

Twitter


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier

Reviews

"Deskundige medewerkers, goed advies"
Familie Verbeek

"Prettige samenwerking"
Familie de Boer

"Kwaliteit staat hoog in het vaandel"
Dhr. Willems

"Denken graag met je mee" 
Dhr. en Mevr. Lammers

Contactgegevens

Lei Import bv
Battenweg 10 (showroom) 
6051 AD Maasbracht
Tel: +31(0)475- 436439
Mail: info@lei-import.nl
Contactformulier

Algemene voorwaarden

Disclaimer


Volg ons via
facebookLinkedintwitterPinterestlinkedin