Taxatie natuurleien

23 september 2022
Het valt niet te ontkennen dat wij in een periode zitten waar veel veranderingen in de restauratiesector plaatsvinden. Denk maar aan de vele kerken die gesloten worden. Was tien jaar geleden de transformatie van een monument ondenkbaar, dan wordt het inmiddels in de sector grotendeels geaccepteerd.

Door deze herbestemming kom je ook met andere partijen in aanraking, bijvoorbeeld een projectontwikkelaar of een Vereniging van Eigenaren.

Regelmatig krijgen wij dan ook de vraag:
“Wat is de houdbaarheidsdatum van ons natuurleien dak?”

Vaststelling kwaliteit natuurleien

Door onze ervaring in de restauratiesector en het meermaals tegenkomen van dit vraagstuk, hebben wij een product ontwikkeld. Door middel van een taxatie van de bestaande natuurleien op uw dak, verschaffen wij u duidelijkheid over de huidige kwaliteit en resterende levensduur.

Wilt u hier graag verder over geïnformeerd worden, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×