Accountmanager

Ons team vol enthousiaste specialisten draagt dagelijks vol passie een steentje bij aan een groene wereld. Wij zien onszelf als specialist van duurzame oplossingen voor daken en gevels. Lees hieronder onze vacature en ontdek direct of we een match zijn.

Bent u gepassioneerd door hoogwaardige bouwmaterialen en duurzame oplossingen voor daken en gevels? Heeft u ervaring in technische verkoop en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een klein, maar ambitieus team? Dan is dit uw kans om aan te sluiten bij Lei Import, dé specialist op het gebied van natuurleien en duurzame oplossingen voor dak en gevel.

WAT GAAT U DOEN?

Uw blik is naar buiten gericht en de volledige focus ligt, in eerste instantie, op architecten en aannemers in Nederland en België.

Als accountmanager buitendienst gaat u architecten en aannemers in zowel de nieuwbouw- alsook restauratiebranche enthousiast maken over onze prachtige oplossingen voor dak- en gevelbekleding. Vanaf het ontwerp tot aan realisatie. U bent het aanspreekpunt en speelt een essentiële rol in het bevorderen van onze producten en diensten.

Daarnaast bent u actief betrokken bij het identificeren van nieuwe marktkansen en het ontwikkelen van strategieën om ons klantenbestand uit te breiden. Een nieuwe markt voor ons is de herbestemming van de kerken en kastelen. Het is een steeds vaker voorkomend beeld: leegstaande monumentale panden die een andere functie krijgen. De transformatie van deze gebouwen zorgt voor een hogere vraag naar duurzame producten zoals onze Cast PMR dakramen en Clearline fusion zonnepanelen. Kunt u ons ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van deze markt?

HERKEND U UZELF IN:

  • HBO of Bachelor diploma
  • Een commerciële drive
  • communicatief vaardig, mondeling alsook tekstueel
  • Georganiseerd, oog voor details
  • Spontaan, sociaal, iemand die makkelijk de telefoon pakt

WAAR GAAT U WERKEN?

Lei Import is een hecht team van 8 collega’s, elk met hun eigen expertise. Met meer dan 27 jaar ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in natuurleien. Naast natuurleien bieden wij innovatieve producten aan, zoals het Cast PMR dakraam en het indak zonne-energiesysteem. Recentelijk hebben wij ons assortiment uitgebreid met leipannen van de Engelse producent Dreadnought. Onze producten staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en zijn een waardevolle toevoeging voor elk pand.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met u als nieuwe collega. Daarom bieden we goede secundaire voorwaarden, laptop, telefoon en uiteraard een aantrekkelijk salaris. Op termijn behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Daarnaast stimuleren we de groei en ontwikkeling van onze medewerkers middels kennissessies, studie, seminars en cursussen.

Heeft u interesse in deze vacature? Neem contact met ons op! Stuur een e-mail met uw CV én een enthousiaste motivatie naar Ralf Heijthuijzen: ralf@lei-import.nl.

Wilt u meer informatie over de vacature dan kunt u Ralf Heijthuijzen tevens bereiken op +31 475 436 439. Meer informatie over Lei Import vind u op www.lei-import.nl.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Maak een afspraak in onze showroom

Contact