Maak uw woondromen waar

Uw eigen huis bouwen in de nabijheid van zee, strand en duinen? Maak uw woondromen waar met het nieuwbouwproject 'Achter de duinen' in Monster. We inspireren u graag met onze uitgebreide producten en de onbegrensde mogelijkheden van leisteen.

Ga ook voor natuurlijk bouwmateriaal

Natuurleien zijn uitermate geschikt voor daken en gevels van nieuwbouwprojecten. Architecten kijken in hun ontwerpproces daarbij vaak naar bijzonder gekleurde leien zoals grijs, groen of multicolor. Hierdoor creëert u naast een duurzame gevel ook een levendige uitstraling voor uw droomwoning.

Leisteen is een perfect bouwmateriaal voor dak én gevel met goede eigenschappen:

  • Minimale levensduur van 80 jaar
  • Duurzaam & circulair
  • Onderhoudsvrij
  • Kleurvast
  • Onbrandbaar
  • Bestand tegen alle weersinvloeden

Naast onze natuurleien hebben we ook leipannen in ons assortiment, deze zijn toepasbaar voor de meest uiteenlopende dakontwerpen en staan garant voor een indrukwekkend resultaat. Naast de prachtige uitstraling van leipannen hebben ze ook een aantal andere voordelen: leisteen dakpannen zijn licht van gewicht, vanwege het kleine formaat geschikt voor verschillende vormen en daardoor ideaal voor nieuwbouwprojecten. Leipannen zijn bovendien erg duurzaam en gaan eeuwen mee!

download de brochure 'leisteen'

Indak-zonnepanelen

Uw leien dak extra duurzaam maken? Ons ClearlineFusion indak zonne-energiesysteem is een beproefd systeem voor dakintegratie van esthetische zonnepanelen, het beschikt over de hoogste brandclassificatie en windresistentie.

Dakramen

Cast PMR dakramen zijn authentieke stalen dakramen die op maat gemaakt worden. Voor een optimale ventilatie en lichtinval, voor elk type dak.

Lees direct meer over onze dakramen en onze indak zonnepanelen

Neem vrijblijvend contact op

Inspiratie opdoen?

Neem een kijkje bij onze projecten.

Dé specialist in leisteen

Lei Import heeft meer dan 25 jaar ervaring in natuurleien en kan zonder meer specialist op het gebied van leisteen worden genoemd. Naast de natuurleien zijn er innovatieve producten ontwikkeld zoals het Cast PMR dakraam en het indak zonne-energiesysteem.

Natuur zit in onze genen. Leisteen is een natuurproduct die prachtig gevormd wordt door de tijd. Al ruim 25 jaar transformeert Lei Import ruwe stenen tot de meest prachtige toepassingen. Met pure passie en vakmanschap voegt Lei Import kwaliteit en schoonheid toe aan een omgeving.

Deze passie geven we graag door aan de gehele sector. In projecten, in samenwerkingen en met elkaar. Elke opdrachtgever en elk project verdient de juiste aandacht. Ons motto is dan ook: advies en begeleiding van A tot Z met een optimaal eindresultaat.

 

Meer over ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×