Cast PMR, authentiek vakmanschap

29 juni 2021
Sinds het thuiswerken een enorme vlucht genomen heeft, zijn er heel wat zolders en garages verbouwd tot een 'thuiskantoor'. Daarbij zijn niet alleen een goed bureau, fijne stoel en lekkere koffie belangrijk, maar ook 'het gevoel' van die ruimte.

Mensen willen het dagritme ervaren, de wolken en het weer voorbij zien komen, frisse en schone lucht inademen. Allemaal zaken waarvoor een dakraam de perfecte oplossing kan zijn.

Maar wat als je huis voorzien is van een prachtig rieten dak, authentieke leien of oude dakpannen? Allemaal zaken die sfeer en uitstraling aan je mooie huis geven. Deze doelgroep is voor bijpassende dakramen vaak op zoek naar iets passends qua stijl, iets duurzaams qua materiaal en ook gewoon kwaliteit die jaren meegaat. Voor al deze wensen kunt u Lei Import vragen om mee te gaan naar uw project. Al jaren leveren wij de stijlvolle Cast PMR dakramen, waarvoor maatwerk en een technische aanpassing gewoon bespreekbaar zijn.

Al sinds het jaar 2002 werkt men in Frankrijk aan het produceren en steeds verder verbeteren van een stalen dakvenster. Inderdaad, u leest het goed: staal is het basismateriaal. Er is bewust gekozen om dit te gaan gebruiken, aangezien het precies dat doet wat een groep klanten wil: iets duurzaams, een degelijk en authentiek product, het moet passen bij de woning, het dak verfraaien en zorgen dat er letterlijk licht en lucht naar binnen stromen. CAST PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke, stalen dakramen die passen bij je karaktervolle dakbedekking en pand. Met deze dakramen verzeker je je van optimaal leefgenot met ventilatie en de meest gunstige lichtinval, volledig op maat gemaakt en met aandacht voor detail.

Wij zouden u graag allemaal meenemen naar de fabriek in Frankrijk en ter plekke laten zien wat voor authentiek handwerk men toepast tijdens de productie. Helaas is dit nu nog niet mogelijk, daarom bij deze een korte schets van het productieproces. U zult begrijpen dat dit geen volledig beeld geeft, maar wel het gevoel van alle productiestappen. De fabriek krijgt letterlijk het ruwe materiaal (staalplaten) binnen die men vervolgens snijdt, zet en tot een raam of raamwerk last. Na een polyzink behandeling en 2 lagen poedercoating zijn de ramen klaar om van dubbel, HR++ glas te voorzien. Ook dit wordt met de hand en dus per raam apart gedaan. Ten slotte plaatsen ervaren monteurs het MDF-binnenkader wat niet alleen zorgt voor een nette afwerking aan de binnenzijde, maar ook voor een 2e thermische onderbreking met de buitenzijde. Gezien de vele stappen en betrokkenen, vindt er een continu proces van kwaliteitscontrole plaats. Tevens is er veel flexibiliteit om een raam van een specifieke wens of aanpassing te voorzien. Denk hierbij aan een ander type glas, andere RAL-kleur of het verplaatsen van de scharnierpunten.

Heeft u of uw klant specifieke vragen of verzoeken voor een aanpassing aan het Cast PMR dakraam? Bel of mail ons om dit te bespreken, de fabriek is er op ingericht om maatwerk te produceren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×