Cast PMR dakramen in combinatie met Clearline Fusion geïntegreerde zonnepanelen

30 november 2020
Gezond en comfortabel wonen onder een duurzaam en vóóral esthetisch zonnepaneeldak. Door het integreren van Cast PMR darkamen en onze indak zonnepanelen, worden woningen niet alleen duurzamer gemaakt, ook creëert dit een gezondere en comfortabeler binnenklimaat. Vol met daglicht en frisse lucht.

Je wordt blij en voelt je goed bij daglicht. Iedere psycholoog kan je dat vertellen. Meer daglicht heeft ook een positieve invloed op je gezondheid en productiviteit. Goede, natuurlijke lichtinval in een gebouw verbetert het leefklimaat en laat een ruimte aangenamer en groter aanvoelen. En dat verhoogt de waarde van het pand én maakt de ruimte praktisch bruikbaar.

Cast PMR dakramen

CAST PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke, stalen dakramen die passen bij je karaktervolle dakbedekking en pand. Met deze dakramen verzeker je je van optimaal leefgenot met ventilatie en de meest gunstige lichtinval, volledig op maat gemaakt en met aandacht voor detail.

Clearline Fusion zonnepanelen

Het ClearlineFusion indaksysteem is onderscheidend t.o.v. andere indaksystemen, omdat de zonnepanelen als zodanig het systeem voor dakintegratie vormen. Betreffende indaksysteem is dus geen constructiesysteem waar andere panelen in bevestigd kunnen worden. Er hoeft dus geen gebruik gemaakt te worden van EPDM-onderlagen, verzwaarde onderconstructies en/of plastic onderbakken, trays, damwandprofielen of iets dergelijks.

Door de perfecte integratie van de Cast PMR Dakramen met Clearline Fusion zonnepanelen is het mogelijk om deze daglicht te combineren met een natuurlijke energieopbrengst.

Win-win-win dus! De lichtinval is een belangrijk punt. Want je wil de sfeer en stijl van het gebouw veelal behouden, maar tegelijk zijn er moderne eisen aan verduurzaming, energieopwekking, schoonheid, kwaliteit en natuurlijke ventilatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×