Clearline fusion-panelen doorbreken 400 kilowattpiekniveau

23 september 2022
Met trots kondigen wij een nieuwe toevoeging aan van het Clearline fusion-assortiment van dak geïntegreerde solar, met nieuwe panelen met een nominaal vermogen van 405 Wp per module.

Mono kristallijne half gesneden cellen in M10-formaat zijn opgesteld in een 6x9x2 opstelling op een zwarte achterplaat met zwarte omlijsting. Slimline cel connectoren, tien voor elke cel, completeren deze specificatie met betrekking tot elegantie in dak geïntegreerde solar.

Voor dit paneel worden de nieuwe M10-cellen gebruikt, dat wil zeggen dat de afmetingen groter zijn dan die van bestaande Clearline fusion-modules. Een nieuwe serie van M10-compatibele gootstukpakketten voor portret- en landschapsgerichte installaties completeert dus de productfamilie.

Een hoger vermogen maakt van dak geïntegreerde solar een optie die nog kosten effectiever is voor klanten omdat er minder panelen en gootstukpakketten nodig zijn om een bepaald energiedoel te bereiken en dit brengt voordelen voor de installatietijd met zich mee.

De nieuwe M10-modules zijn van dezelfde hoge kwaliteit als het bestaande Clearline fusion-assortiment, met BRoof-brandclassificatie voor alle regio’s (T1 tot T4) en een vergelijkbare hoge weerstand tegen wind opwaartse kracht die wordt bereikt zonder wijziging van het dakhout. Zoals ook het geval was bij andere Clearline fusion-modules, overschreed de M10 de maximale trekkrachtapparatuur in het testlaboratorium

Het vooruitzicht is dat de nieuwe panelen vanaf 1 maart 2023 beschikbaar zijn voor bestellingen.

Plan geheel vrijblijvend een persoonlijke afspraak in onze showroom.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×