Dank je wel

12 juli 2022
In januari van dit jaar stond ik 25 jaar aan het roer van Lei Import. Lei Import is opgericht 1982 en in 1997 nam ik het over van Franklin Schutz, de toenmalige eigenaar.

In Capelle aan de IJssel ben ik (met een slaapkamer als kantoor), een telefoon, een fax en een auto doorgegaan na de overname. Nu zijn wij 25 jaar verder, wie had dat gedacht. Ik hoop dat ik dit werk met Lei Import nog heel erg lang mag blijven doen.

Graag wil ik iedereen bedanken voor deze mooie en prettige samenwerking en bovenal de leidekkers die onze natuurleien op het dak verwerken. Zonder ieders medewerking zou Lei Import niet zo ver zijn gekomen.

Op naar de volgende 25 jaar!

Johanna Gruijthuijsen – de Wijs

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×