Wat is de houdbaarheidsdatum van uw natuurleien dak?

Vaststelling Kwaliteit Natuurleien (VKN)

De keuring van uw leien dak verschaft u zekerheid over de huidige kwaliteit en resterende levensduur van het dak dat u heeft liggen. Wij beoordelen uw dak op een aantal relevante levensduur- en kwaliteitsaspecten met een kritische blik. Indien gewenst kunnen wij u een vakkundig rapport aanleveren na afloop van de keuring.

Als bezitter of onderhouder van een monument bemerkt u al snel dat het vraagstuk “onderhoud van een monument” andere elementen met zich meebrengt. Eén van deze vragen kan zijn:

  • Wat is de resterende levensduur van onze natuurleien dakbedekking?
  • Kunnen wij deze levensduur verlengen?
  • Wat moeten wij maandelijks of jaarlijks reserveren voor het behoud van het dak?
  • Kan het dak geïsoleerd worden?
  • Hoe kom ik aan duidelijke en praktische gegevens?
  • Waar kan ik beginnen en hoe moet ik het oppakken?

Door onze ervaring in de restauratiesector en het meermaals tegenkomen van dit vraagstuk, hebben wij deze werkwijze in het leven geroepen.

Laat uw dak keuren
Hebt u concrete handvaten nodig wat de resterende levensduur is van uw natuurleien dak? Of staat u op het punt om een pand te kopen? Middels onze VKN nemen wij graag alle onzekerheden over uw dak weg.

Zekerheid
Met een keuring van uw dak zorgen wij voor een objectieve beoordeling van het leien dak. Hoe gaat het in zijn werk: Wij behandelen de visueel zichtbare aspecten van het dak en laten testen uitvoeren door een onafhankelijke, professionele partner. Zekerheid over de staat van het dak van uw monument neemt het risico op onverwachte kosten in de toekomst weg.

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer u interesse heeft in het inzichtelijk krijgen van de resterende levensduur en kwaliteit van uw dak, zal er allereerst een eerste gesprek plaatsvinden. Tijdens dit eerste gesprek zal er geïnventariseerd worden, waarna er een visuele scan van uw dak wordt gemaakt. Aan de hand van het eerste gesprek wordt er een traject opgesteld, waarin uw leien grondig gekeurd worden en aan de hand van certificaten de levensduur van uw dak gegarandeerd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Neem contact met ons op!

Contact