Installatietraining in het Viridian Solar Experience Centre

15 december 2022
Vanwege de grote populariteit van het indak zonnepanelensysteem ClearlineFusion is er een fors toegenomen vraag naar installatietrainingen. Eind november vond er zo'n installatietraining plaats en 3 medewerkers van Leidekkersbedrijf Hegeraat waren hierbij aanwezig.

Het volgen van een eendaagse cursus in het Viridian Solar Experience Centre (VSEC) is de ideale manier om vertrouwd te worden met de ClearlineFusion dak geïntegreerde zonnepanelen.

Gedurende één trainingsdag zullen deelnemers meer te weten komen over de kenmerken van het Clearline fusion-systeem voor dakintegratie van solar PV en de specifieke voordelen van de Clearline fusion indakzonnepanelen. Daarnaast leren de deelnemers eveneens systemen specificeren en dimensioneren voordat ze een praktische installatie gaan oefenen op het indoor-trainingsdak. Een lunch met onder andere verse broodjes met traditionele Nederlandse kroketten en frikandellen wordt eveneens aangeboden.

Eind november vond er zo’n installatietraining plaats in het Viridian Experience Centre in Ruurlo. 3 medewerker van leidekkersbedrijf Hegeraat waren hierbij aanwezig. Ook zij ervaren een groeiende vraag naar het indak systeem van Clearline Fusion op leien daken waardoor ze graag de training wilden volgen. Na het stukje kennismaking en theorie, oefenden deze 3 medewerkers met plezier op het indoor trainingsdak in het VSEC. Tijdens deze oefening, onder begeleiding van Pim van Oppen van Viridian, kregen ze ook nog enkele handige tips mee.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×