Management assistent

Ons team vol enthousiaste specialisten draagt dagelijks vol passie een steentje bij aan een groene wereld. Wij zien onszelf als specialist van duurzame oplossingen voor daken en gevels. Lees hieronder onze vacature en ontdek direct of we een match zijn.

Management Assistent

Waar gaat u werken?

Lei Import is een klein team, bestaande uit 8 collega’s die elk hun eigen expertise hebben. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in natuurleien en kunnen zonder meer specialist op het gebied van leisteen worden genoemd. Naast de natuurleien zijn er innovatieve producten ontwikkeld zoals het Cast PMR dakraam en het indak zonne-energiesysteem.

Wat gaat u doen?

Uw hoofdtaak is het ondersteunen van de leden van het management. Dit is te onderscheiden in 2 hoofdcategorieën:

1. Ondersteuning Marketing & Communicatie

U heeft interesse in Marketing en Communicatie om de nodige ondersteuning te kunnen bieden. Denk hier aan het schrijven van berichten op onze socials, het beheren van onze website en het organiseren van beurzen en bijeenkomsten.

Bent u communicatief sterk en goed in het bedenken en schrijven van teksten? Heeft u daarnaast de motivatie om administratief aan de slag te gaan? Dan past u misschien in ons team!

2. Ondersteuning commerciële binnendienst

Geen dag is hetzelfde in de dynamische rol van Management Assistent. Samen met uw collega’s zorgt u er namelijk voor dat alle backoffice werkzaamheden worden opgepakt. U behandelt binnenkomende aanvragen en wint alvast eerste informatie in. U bereidt de vergaderingen voor, notuleert de wekelijkse meetings, zet acties uit en plant deze vervolgens in de agenda’s in.

Herkend u uzelf in:

  • HBO of Bachelor diploma, bijvoorbeeld in office management/communicatie;
  • Communicatief vaardig, mondeling alsook tekstueel;
  • Administratief sterk, georganiseerd, oog voor details;
  • Spontaan, sociaal, iemand die makkelijk de telefoon pakt.

Wat bieden wij?

Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met u als nieuwe collega. Daarom bieden we goede secundaire voorwaarden, laptop, telefoon en uiteraard een aantrekkelijk salaris. Op termijn behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Daarnaast stimuleren we de groei en ontwikkeling van onze medewerkers middels kennissessies, studie, seminars en cursussen.

In een klein team is een goede teamsfeer des te belangrijker. We doen dan ook regelmatig fijne teamuitjes.

Heeft u interesse in deze vacature? Neem contact met ons op! Stuur een e-mail met uw CV én een enthousiaste motivatie naar Ralf Heijthuijzen: ralf@lei-import.nl.

Wilt u meer informatie over de vacature dan kunt u Ralf Heijthuijzen tevens bereiken op +31 475 436 439. Meer informatie over Lei Import vind u op www.lei-import.nl.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Maak een afspraak in onze showroom

Contact