Meest luxueuze vakantiepark van Nederland voorzien van natuurleien gevelbekleding

30 november 2020
Dormio Resort Maastricht is het nieuwste en meest luxueuze vakantiepark van Nederland. Op slechts tien minuten fietsen van het beroemde Vrijthof vindt u luxe en comfort in een lommerrijke omgeving met het bruisende karakter van de bourgondische stad Maastricht.

Bovenop de Dousberg in Dormio Resort Maastricht zijn geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen, die onder traditionele architectuur zijn ontworpen, gebouwd. Ook de architectuur en het materiaalgebruik van de woningen loopt sterk uiteen. Alle woningen hebben een ambachtelijke uitstraling en fraaie, authentieke materialen.

Onderaan de Dousberg

Onderaan de Dousberg zijn 36 villa’s verrezen en die bieden een oase van rust, ruimte en ontspanning. Die kalmte zie je zowel binnen als buiten de woningen terug.

Tijdens het ontwerpproces was architect P. Claassens van N Architecten op zoek naar een buitenschil van natuurlijke materialen die het moderne ontwerp een ambachtelijk uitstraling geven.

In samenwerking met Van Wijnen Sittard, Leidekkersbedrijf WeCoBa en Lei Import is er gekozen voor de Vitoria 57 Multicolor leien. Mede door de bonte kleuren en structuur vormt deze lei esthetisch een prachtig geheel binnen de bosachtige omgeving.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×