Openingssystemen Cast PMR

22 februari 2022
Cast PMR kent verschillende mogelijkheden voor het openen van het raam. Er zijn een tweetal mogelijkheden: een handmatig openingssysteem of een elektrisch openingssysteem.

HANDMATIG TE OPENEN

(OOG) ZWENGELBEDIENING

De zwengelbediening wordt aan de onderzijde van het raam gemonteerd. Door het draaien aan de hendel wordt het raam geopend tot een maximale maat van 28 cm. Wanneer het raam zich op hoogte bevindt, kan de zwengel worden voorzien van een oog waarna deze met behulp van een stok met haak te openen is. De zwengelbediening wordt geleverd in de kleur nikkel en is geschikt voor alle ramen. De stok dient als apart artikel besteld te worden.

KNOPBEDIENING

De knopbediening wordt aan de onderzijde van het raam gemonteerd. Na het openen van de knop kan het raam, met behulp van twee aan de buitenzijde geplaatste gasveren, worden opengeduwd tot een maximale maat van 45 cm. De knopbediening wordt geleverd in de kleur nikkel en wordt aanbevolen voor kleine en middelgrote ramen. Geschikt voor PMR 0 t/m 3.  (Met ventilatiestand)

 

UITZETIJZER

Het uitzetijzer wordt aan de onderzijde van het raam gemonteerd en kan in vijf standen worden gezet: 5, 10 ,15 ,20 en 25 cm. Dit stalen openingssysteem heeft een nostalgische uitstraling.

UITSCHUIFBARE STOK

De uitschuifbare stokbediening behoort tot de mogelijkheden. Hij wordt aan de onderzijde van het raam gemonteerd. Het raam kan met behulp van twee, aan de buitenzijde geplaatste, gasveren worden opgeduwd tot een maximale maat van 45 cm en kan in verschillende standen worden vastgezet. Deze stokbediening wordt geleverd in de kleur nikkel en wordt aanbevolen voor middelgrote tot grote ramen. Geschikt voor PMR 4 t/m 9.

ELEKTRISCH TE OPENEN

De elektrische motor kan naar wens worden voorzien van een wandschakelaar of losse afstandsbediening. Het raam wordt door middel van een motor, die aan de onderzijde van het raam wordt geplaatst, met behulp van een ketting opengeduwd. De ramen worden uitgevoerd met twee types motoren in de kleur zwart. Voor de kleine maten betekent dit een maximale opening van 35 cm, voor de grote ramen is dit een maximale opening van 50 cm.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×