Oprichting Lei Import Dakramen B.V.

01 mei 2021
Het is begonnen als een zoektocht naar een mooi dakraam passend in een natuurleien dak en een authentieke uitstraling. Een stijlvol dak verdient immers de meest hoogwaardige oplossing voor het toevoegen van licht en lucht aan de bovenverdieping van een pand. Dat is precies waar Cast PMR voor staat.

Cast PMR dakramen

Maak kennis met onze Cast PMR dakramen! Dit zijn unieke, isolerende, slanke, stalen dakramen die passen bij elk karaktervol pand: van monument tot nieuwbouw. Deze dakramen worden specifiek aan uw soort dakbedekking aangepast. Of het nu natuurleien, dakpannen, rieten, zinken of platte daken betreft, uw dak behoudt zijn schoonheid door de juiste aandacht en het juiste vakmanschap.

Lei Import Dakramen B.V.

Nu 14 jaar verder heeft deze samenwerking met Cast PMR zich ontwikkeld tot een volwassen onderdeel binnen Lei Import. Dagelijks spreken en bezoeken we architecten, aannemers en dakdekkers in de Vlaamse regio en heel Nederland, een enkele keer ook in Duitsland. Inmiddels ook niet alleen voor leien daken maar we richten ons ook op toepassing in monumentale panden, boerderijen en woningen in het hogere segment en met alle type dakbedekkingen.

Vanwege deze groei en duidelijke meerwaarde voor onze klanten, hebben we besloten een zelfstandige divisie en eigen BV voor de distributie van Cast PMR dakramen op te richten: Lei Import Dakramen B.V. Onze collega’s verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en project ondersteuning staan u via vertrouwde weg te woord. Bekijk de website www.castpmr.nl voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×