Plissés voor onze Cast PMR dakramen

11 december 2020
Onze Cast PMR dakramen geven elk dak een mooie uitstraling. Daarnaast voeren ze licht en lucht aan naar uw bovenverdieping waardoor ze geschikt worden voor dagelijks gebruik. Wat we u graag laten weten, is dat Lei Import ook esthetisch mooie plissé gordijnen levert voor deze dakramen.

Plissés zorgen voor sfeer, bieden privacy en geborgenheid, zijn zon- en warmtewerend en als het wat kouder is, houden ze ook de warmte binnen.

Wij leveren de plissés op maat van het dakraam, zodat het perfect in de omgeving past en uw dakraam gewoon open kan blijven staan. Het is voor ons geen uitzondering om stoffen of profielen in een afwijkende kleur of speciale maat te leveren. Standaard hebben wij veel stoffen in onze collectie alsook profielen in de kleuren wit, beige, bruin, zilvergrijs en antraciet. Naast de specifieke kleur van stof kan er ook gekozen worden voor een “open en lichtdoorlatende” stof of een “geheel verduisterende” stof.

Standaard worden de plissés met de hand bediend, indien gewenst, passen we dit aan naar een elektrische bediening. Hiervoor werken we samen met twee bekende A-merk leveranciers, namelijk Somfy en Brel. Daarbij kunt u kiezen tussen bediening vanaf een wandschakelaar, een afstandsbediening of zelfs via een (bestaand) domotica systeem.
We sommen hieronder de voordelen van de plissés nog een keer voor u op:

  • Ze zorgen voor een subtiele filtering van het daglicht
  • Ze reguleren de kamertemperatuur: koeling in de zomer en isolatie in de winter
  • Ze verlagen het energieverbruik van uw airco of verwarming
  • Ze dempen het omgevingsgeluid
  • Ze bieden privacy en geborgenheid

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Neem contact met ons op!

Contact