• Renovatie

Asbestvervanging Gezondheidscentrum

Nieuwegein, Utrecht
Het gezondheidscentrum was voorheen gedekt met asbesthoudende vezelcementleien. Gezien dit schadelijk kan zijn voor de gezondheid, heeft men dit laten verwijderen. Leidekkersbedrijf Engelberts heeft vervolgens het dak voorzien van natuurleien van de Spaanse groeve Samaca.

Gezondheidscenturm Batau – Wijkersloot

Leidekkersbedrijf Engelberts uit Giessen heeft de asbesthoudende vezelcementleien vervangen voor natuurleien. Een asbesthoudend dak en/of gevel is mogelijk schadelijk voor de gezondheid. Dit was voor Gezondheidscentrum Batau – Wijkersloot de reden om het dak te renoveren. Het centrum was voorheen gedekt met asbesthoudende vezelcementleien, na deze te hebben laten saneren door een erkend bedrijf hebben de leidekkers het dak opnieuw voorzien van nieuwe Spaanse Samaca leien type 44 Primera.

Samaca 44 Primera

De Samaca 44 natuurlei komt uit de groeve van Vianzola. De Samaca 44 voldoet aan alle CE-voorschriften, evenals aan alle eisen van de bouwmaterialenregelgeving.

 

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien dakbedekking
  • Provincie: Utrecht
  • Dekkingswijze: Maasdekking
  • Leisteen: Samaca 44 Primera

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×