• Nieuwbouw

Complex De Componist Den Haag

Den Haag, Zuid-Holland
Nieuwbouwproject Complex De Componist in Den Haag. Voor dit nieuwbouwproject mocht Lei Import de Jade L9 natuurleien aanleveren.

HVE Architecten heeft het ontwerp van de gebouwen zo gemaakt dat het past in de groene omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen. Zo worden de daken bedekt met mosachtige begroeiing en het hoofdgebouw bekleed met Jade L9 natuurleien.
Voor de afscheiding van de parkeergarage worden steenachtige materialen gebruikt. Het hoofdgebouw heeft een grote, hoge poort waardoor een verbinding wordt gemaakt tussen de Mozartlaan en het bos van het Wijndaelerplantsoen. Het gebouw heeft verschillende bouwhoogten en verspringende balkons.
Door de stalen balkons een afwisselende hoek t.o.v. de aluminium gevel te geven, ontstaat er een levendigheid in vorm en reflectie, binnen de strakke leistenen omhulling.
Het hoofdgebouw met robuuste buitenschil bevat 156 huurappartementen. De parkeerruimte is op de begane grond. In verband met de bereikbaarheid is op de begane grond van dit gebouw ruimte gereserveerd voor zorgpost. Hier komen een huisarts, een fysiotherapeut en een apotheek.

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien gevelbekleding
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Dekkingswijze: Maasdekking
  • Leisteen: Jade L9

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Neem contact met ons op!

Contact