• Renovatie
  • Zonnepanelen

Duurzame dakrenovatie

IJsselstein, Utrecht
Duurzame woningrenovatie in IJsselstein. Lei Import leverde voor deze dak- en gevelrenovatie de Samaca 55 Standaard natuurleien uit Spanje in combinatie met Clearline fusion indak zonnepanelen. De oude vezelcement leien zijn vervangen door 100% natuurlijk leisteen.

Leidekkersbedrijf Nijland uit Harderwijk heeft de afgelopen periode dit prachtige woonhuis voorzien van Samaca 55 Standaard leien. De Samaca 55 natuurlei komt uit de groeve Juanita. De natuurlei voldoet aan alle CE-voorschriften, evenals aan de ATG-voorschriften in België. Het voldoet ook aan alle eisen van de bouwmaterialenregelgeving. Groeve 55 is de bekendste groeve in de Nederlandse markt.

Zonnepanelen worden tegenwoordig veel gebruikt om de duurzaamheid van een woning te verbeteren. Met het ClearlineFusion indak zonnepanelen systeem van de Britse fabrikant Viridian Solar  is het mogelijk om een natuurleien dak te voorzien van zonnepanelen. Het systeem is van een hoge kwaliteit, op esthetisch gebied een ware toevoeging voor ieder dakoppervlak en prijstechnisch  gezien is het systeem vergelijkbaar met opdak systemen van A+ kwaliteit

De combinatie van de Clearline fusion indak zonnepanelen en Samaca 55 Standaard leien zorgen voor een prachtig duurzaam resultaat!

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien dakbedekking en gevelbekleding, Zonnepanelen
  • Provincie: Utrecht
  • Dekkingswijze: Maasdekking
  • Leisteen: Samaca 55 Standaard

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×