• Nieuwbouw

Kinderdagverblijf Houten

Houten, Utrecht
Nieuwbouwproject Kinderdagverblijf in Houten. Lei Import leverde voor dit project met warme kleuren de Indian Summer Multicolor Metselblokken.

Nieuwbouw

Het kinderdagverblijf in Houten heeft voor hun nieuwbouwproject gekozen om te werken met leisteen metselblokken. Door te kiezen voor de Indian Summer Multicolor natuurleien, wordt meteen een warm uiterlijk van het gebouw gecreërd.

Leisteen

Het unieke aan leisteen is niet alleen de schoonheid van het materiaal, het is tevens een natuurproduct dat niet gauw in reactie gaat met andere stoffen. Deze niet-poreuze natuursteen is tevens ook uitzonderlijk uniform. Dankzij deze eigenschappen is het materiaal uiterst bestendig tegen weersinvloeden en chemicaliën terwijl de te verwaarlozen waterabsorptie van minder dan 0,3% het product tegen vorstschade beschermt.

Leisteen is uiterst duurzaam, wordt niet aangetast door normale temperatuurschommelingen en is kleurvast, zelfs in UV licht.

Bovendien is het onbrandbaar en compatibel met alle andere bouwmaterialen. Leisteen is onderhoudsvriendelijk, waardoor het een economische keuze is voor diverse soorten toepassingen in de bouw. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en texturen.

 

Neem contact op
  • Soort project: Nieuwbouw
  • Toepassing: Natuurleien gevelbekleding, Leisteen metselblokken
  • Provincie: Utrecht
  • Dekkingswijze: -
  • Leisteen: Indian Summer Multicolor Metselblokken

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×