• Nieuwbouw

Landelijke villa Eersel

Eersel, Noord-Brabant
De prachtige villawoning is gelegen op een ruime kavel in een nieuw gerealiseerde woonwijk in de Brabantse Kempen. Aan de voorzijde maakt het perceel onderdeel uit van een mooie laan met diverse villawoningen.

De schitterende villa bestaat uit drie woonlagen: een begane grond waar alle leefruimtes zijn gesitueerd, een eerste verdieping voor onder andere de master bedroom en een enorm souterrain voor de kinderkamers.

Het huis is opgebouwd uit een staalconstructie waarbij de vides zorgen voor een mooie constructieve uitdaging. De combinatie met grote raampartijen en een strak lijnenspel levert een gevoel van ruimtelijkheid op, dat zich ook in de woning vertaalt. Qua materialisatie is er gekozen voor een hardhouten gevelbekleding en leistenen dak. Hierdoor wordt het sfeervolle karakter van de woning versterkt.

Een verticaal schoorsteenelement, uitgewerkt in MBI GeoStylistix langformaat steen, vormt een mooie blikvanger in de architectuur. Daarnaast zijn diverse gevels bekleed met eveneens leisteen, die een warme touch aan de woning toevoegen. De gemaakte ontwerp- en materiaalkeuzes komen samen in wat gerust een perfecte combinatie van moderne en landelijke architectuur genoemd mag worden, die binnen het straatbeeld past, maar ook veel eigenheid uitstraalt.

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien dakbedekking, Natuurleien gevelbekleding
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Dekkingswijze: Maasdekking
  • Leisteen: Vitoria 57 Multicolor

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×