• Nieuwbouw

Mediterrane villa

Gulpen, Limburg
Het Limburgse Heuvelland heeft veel te bieden. Het natuurschoon is adembenemend in welke jaargetijde je dit Heuvelland ook aantreft. Om deze reden werden de bewoners verliefd op dit landschap en realiseerde zij deze prachtige mediterrane villa.

Mediterrane flair in het heuvellandschap

Als je, zoals de bewoners, de drukte van New York gewend bent, is verhuizen naar Zuid-Limburg een hele omslag. Hier, in het Heuvelland, vonden de bewoners een rustige plek te midden van de natuur om hun droomwoning the verwezenlijken. Het respecteren van de natuur was daarbij hun grootste wens. Het natuurleien dak met Samaca 44 natuurleien vormt daarbij de kroon op het exterieur.

Zoals je van een villa in mediterrane stijl mag verwachten, beschikt deze over een ruimte patio waarop je heerlijk kunt loungen. Omringd door geurige bloemen en bosrijke heuvels waar je je hier helemaal op vakantie. ”Elke week bloeit er iets nieuws”, vertelt de bewoonster. Even lekker afkoelen doen de bewoners in het overloopzwembad. Zelfs over het ontwerp van het zwembad is tot in detail nagedacht. De bewoonster licht toe: ”We kozen voor een rotsachtige bekleding, omdat dit mooi bij past bij zowel de gevelsteen alsook de Samaca dakleien en erg mooi past bij het groen en het riet in de vijver, die een eindje verderop ligt. Je wordt omringd door de natuur hier. De tuin is helemaal fantastisch geworden. Nog veel mooier dan we hadden kunnen bedenken.”

Samaca natuurleien

De juiste dakbedekking laat een huis helemaal tot zijn recht komen. Geheel in stijl met de rest van de villa is er gekozen voor natuurleien. De dakleien van dit schitterende woonhuis zijn niet zomaar van de eerste de beste leisteen leverancier, maar uit een ambachtelijke groeve van Samaca uit Galicië (Spanje).

Samaca is een Spaanse leisteengroeve en exporteert leisteen over de hele wereld voor ruim 50 jaar. Samaca produceert meer dan 3,5 miljoen m² leisteen per jaar vanuit haar verschillende leisteengroeve. Elke groeve heeft een nummer, met elk zijn unieke leisteen. Groeve 44 is al jarenlang de referentie voor Frankrijk en België.

©The Art of Living magazine, Jaro van Meerten

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien dakbedekking
  • Provincie: Limburg
  • Dekkingswijze: Maasdekking
  • Leisteen: Samaca 44 Primera

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Neem contact met ons op!

Contact