• Nieuwbouw

Moderne villa’s Naaldwijk

Naaldwijk, Zuid-Holland
Nieuwbouw moderne villa's in Naaldwijk. Voor de creatie van deze twee woonhuizen, kozen vader en zoon Koornstra voor de Warista Silver Black en de Dynois 32 Multicolor.

Vader en zoon Koornstra hebben samen een plek gevonden waar ze met elkaar voor elk een passend woonhuis bouwen. Twee dezelfde woonhuizen, maar hier en daar blijken er toch wel verschillen te zijn tussen wat de vader wil en wat de zoon wil. Zo is er een twee-eiige tweeling ontstaan aan de rand van het Prinsenbos. Eenheid in verschijningsvorm en materiaalgebruik. Diversiteit in kleur en maatvoering. In het dak is boven de hal is een groot rond daklicht uitgespaard dat veel licht brengt in deze anders zo donkere plek. Gecombineerd met een glazen trap wordt dit een spetterende plek die het eigenzinnige karakter van beide woonhuizen vergroot. Alle gekozen materialen hebben een “natuurlijke” structuur, zijn robuust en onderhoudsarm. Donker metselwerk van groot formaat, Warista Silver Black en Dynois 32 Multicolor gevelbekleding op de verdieping, zinken felsdak, aluminium puien, houten gevelbekleding en glazen bekleding met een translucente print erop maken dat de woonhuizen een modern, eigentijds en duurzaam karakter hebben waar je even voor stil staat.

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien gevelbekleding
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Dekkingswijze: Maasdekking
  • Leisteen: Warista Silver Black, Dynois 32 Multicolor

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×