• Renovatie
  • Zonnepanelen

Notariskantoor

Riemst, België
Dit notariskantoor te Riemst is voorzien van een nieuw natuurleien dak, Clearline fusion zonnepanelen en Cast PMR dakramen. Ofwel uw hele dak wekt stroom op, terwijl u op zelf gekozen posities toch ‘licht & lucht’ via een dakraam binnenlaat! Hoe mooi, milieubewust, flexibel en prettig is dat?

Je wordt blij en voelt je goed bij daglicht. Iedere psycholoog kan je dat vertellen. Meer daglicht heeft ook een positieve invloed op je gezondheid en productiviteit. Goede, natuurlijke lichtinval in een gebouw verbetert het leefklimaat en laat een ruimte aangenamer en groter aanvoelen. En dat verhoogt de waarde van het pand én maakt de ruimte praktisch bruikbaar.

Cast PMR dakramen

CAST PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke, stalen dakramen die passen bij je karaktervolle dakbedekking en pand. Met deze dakramen verzeker je je van optimaal leefgenot met ventilatie en de meest gunstige lichtinval, volledig op maat gemaakt en met aandacht voor detail.

Clearline Fusion zonnepanelen

Het ClearlineFusion indaksysteem is onderscheidend t.o.v. andere indaksystemen, omdat de zonnepanelen als zodanig het systeem voor dakintegratie vormen. Betreffende indaksysteem is dus geen constructiesysteem waar andere panelen in bevestigd kunnen worden. Er hoeft dus geen gebruik gemaakt te worden van EPDM-onderlagen, verzwaarde onderconstructies en/of plastic onderbakken, trays, damwandprofielen of iets dergelijks.
Win-win-win dus! De lichtinval is een belangrijk punt. Want je wil de sfeer en stijl van het gebouw veelal behouden, maar tegelijk zijn er moderne eisen aan verduurzaming, energieopwekking, schoonheid, kwaliteit en natuurlijke ventilatie.

Samaca 55 Primera

De Samaca 55 natuurlei komt uit de groeve Juanita.
De natuurlei voldoet aan alle CE-voorschriften, evenals aan de ATG-voorschriften in België. Het voldoet ook aan alle eisen van de bouwmaterialenregelgeving.
Groeve 55 is de bekendste groeve in de Nederlandse markt.

Een prachtig project met dank aan:

Architectslab Brussel

Dirk Vernijns BV Zonhoven – Coördinatie totaalprojecten

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: PV-panelen in combinatie met Cast PMR dakramen, natuurleien dakbedekking
  • Provincie: België
  • Dekkingswijze: n.v.t.
  • Leisteen: Samaca 55 Primera

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×