• Nieuwbouw

Villa Sommelsdijk

Sommelsdijk, Zuid-Holland
Nieuwbouwproject Villa in Sommelsdijk. Lei Import leverde voor dit project niet alleen de Spaanse natuurleien, maar ook de Cast PMR dakramen.

Nieuwbouwproject

Voor dit nieuwbouwproject in Sommelsdijk koos de opdrachtgever voor de Spaanse blauw-zwarte natuurlei, Samaca 55 Primera, om zo een mooi strak dak te bekomen. Om extra lichtinval te creëren werden de slanke stalen Cast PMR dakramen geïnstalleerd.

Samaca 55 Primera

De Samaca 55 natuurlei komt uit de groeve Juanita.
De natuurlei voldoet aan alle CE-voorschriften, evenals aan de ATG-voorschriften in België. Het voldoet ook aan alle eisen van de bouwmaterialenregelgeving.
Groeve 55 is de bekendste groeve in de Nederlandse markt.

Cast PMR

Van nieuwbouw tot restauratie en van renovatie tot creatie, Cast PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke stalen dakramen, volledig aansluitend bij uw karaktervolle dakbedekking en pand.

Cast PMR dakramen worden specifiek aan uw soort dakbedekking aangepast. Of het nu natuurleien, dakpannen, rieten, zinken of platte daken betreft, uw dak behoudt zijn schoonheid door de juiste aandacht en het juiste vakmanschap.

 

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien dakbedekking, Cast PMR dakramen
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Dekkingswijze: Maasdekking
  • Leisteen: Samaca 55 Primera, Cast PMR dakraam

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Neem contact met ons op!

Contact