Renovatie daken Gruttowijk Deventer

In de Gruttowijk in Deventer worden momenteel kunstleien daken vervangen door natuurleien. De daken worden compleet vernieuwd en dit is direct een mooi moment om na te denken over duurzaamheid. Met onze indak zonnepanelen is het mogelijk om een natuurleien dak te voorzien van zonnepanelen.

Ga jij ook voor duurzaam?

ClearlineFusion Indak zonnepanelen

Zonnepanelen worden tegenwoordig veel gebruikt om de duurzaamheid van een woning te verbeteren. Met het ClearlineFusion indak zonnepanelen systeem van de Britse fabrikant Viridian Solar is het mogelijk om een natuurleien dak te voorzien van zonnepanelen. Het systeem is van een hoge kwaliteit, op esthetisch gebied een ware toevoeging voor ieder dakoppervlak en prijstechnisch gezien is het systeem vergelijkbaar met opdak systemen van A+ kwaliteit.

Het ClearlineFusion indaksysteem onderscheidt zich van andere systemen, omdat er geen constructiesysteem nodig is om de panelen te bevestigen. De Clearline PV16-zonnepanelen kunnen heel eenvoudig op de pan-, lei- of rietlatten geschroefd worden en vervolgens waterdicht worden afgesloten met smalle Fusion-gootstukken.

Lees direct meer over onze zonnepanelen

 

Of neem contact op voor meer informatie

Over Lei Import

Natuur zit in onze genen. Leisteen is een natuurproduct die prachtig gevormd wordt door de tijd. Al ruim 25 jaar transformeert Lei Import ruwe stenen tot de meest prachtige toepassingen. Met pure passie en vakmanschap voegt Lei Import kwaliteit en schoonheid toe aan een omgeving.

Deze passie geven we graag door aan de gehele sector. In projecten, in samenwerkingen en met elkaar. Elke opdrachtgever en elk project verdient de juiste aandacht. Ons motto is dan ook: advies en begeleiding van A tot Z met een optimaal eindresultaat.

 

Meer over ons

Interesse in onze indak zonnepanelen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×