Vakbeurs MONUMENT

05 april 2023
Op dinsdag 23 mei tot en met donderdag 25 mei 2023 zijn wij te vinden op de vakbeurs MONUMENT in de Brabanthallen in Den Bosch. Hét trefpunt voor erfgoedprofessionals met een focus op gebouwd erfgoed. Komt u ook een kijkje nemen op onze stand?

Kennis delen

3 dagen lang is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoet u vele honderden professionals en monument-eigenaren op zoek naar innovatieve producten of diensten, kennis en informatie.

Op onze stand (7.D010) vertellen wij u meer over de mogelijkheden van het verduurzamen van uw monument. Het installeren van zonnepanelen bij een monumentaal pand vraagt speciale aandacht. Een nauwkeurig gekozen ontwerp is daarom essentieel. Dit geldt ook voor de toepassing van Cast PMR dakramen. Onze adviseurs informeren u met veel enthousiasme over de ontwikkelingen.

Op woensdag 24 mei vieren wij de officiële heropening van de Ffestiniog groeve van Welsh Slate. Michael Hallé, Commercieel directeur van Welsh Slate, praat de aanwezigen bij over de specifieke kenmerken van Ffestiniog en de mogelijkheden van deze bijzondere leisteen voor uw monumentaal pand.

Gratis toegangskaarten via Lei Import

U kunt de beurs gratis bezoeken als u zich van te voren registreert via onderstaande link. Kaartjes aan de kassa kosten €25,00 per persoon.

BESTEL UW GRATIS TOEGANGSBEWIJS

Graag begroeten wij u op onze stand.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×