Voordelen van een gespecialiseerde leidekker voor zonnepanelen in een leien dak

17 juli 2023
Het kiezen voor een gespecialiseerde leidekker voor zonnepanelen in een leien dak neemt enkele voordelen met zich mee. Wij zetten de voordelen voor jullie op een rijtje.

Veiligheid staat voorop

Een gecertificeerde leidekker werkt altijd volgens de richtlijnen van BRL 4702. Dit KOMO-certificaat biedt de zekerheid dat het werk op de juiste en veilige manier wordt uitgevoerd, met gebruik van de juiste materialen. Bij werkzaamheden aan een dak plaatst een leidekker altijd een steiger en er wordt bij steile daken extra persoonlijke valbeveiliging toegepast.

Waterdichtheid gegarandeerd

Een leidekker biedt garantie op de waterdichtheid van een dak. Daarom is het verstandig om de leidekker ook verantwoordelijk te laten zijn voor het monteren van de zonnepanelen. Dit geldt vooral voor leien daken, omdat 99% van de installateurs hier geen ervaring mee heeft. Veel installateurs geven zelfs aan dat ze liever niet op leien daken werken. Door te kiezen voor een gespecialiseerde leidekker profiteert u van vakmanschap en expertise op het gebied van leien daken. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige en waterdichte installatie van uw zonnepanelen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×