Wim Verhoeven toont vakmanschap in het laatste symposium voor de vakantie

17 juli 2023
Tijdens het laatste symposium voor de vakantie heeft Wim Verhoeven indruk gemaakt met zijn vakmanschap op het gebied van loodbekleding.

Expertise

Met het referentieproject Villa Carp als voorbeeld liet hij zien wat er mogelijk is op het gebied van hoogwaardige loodwerk. Een inspirerende presentatie die de expertise en toewijding van Wim duidelijk liet zien.

Lei Import Symposium

In onze showroom organiseren we in 2023 verschillende symposia met als thema “Help, brand”. Het doel van deze bijeenkomst is om inzicht te geven in het productaanbod van Lei Import. Daarbij spelen we in op de actualiteiten van de branche en de vaardigheden van de leidekkers.

We brengen mensen uit verschillende vakgebieden bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. Dit doen we met een korte presentatie over natuurleien, folies, dakramen en zonne-energie. Tijdens een bezoek aan het depot in Ittervoort laten de leidekkers hun vaardigheden zien met (onder andere) het hakken van natuurleien en wordt een kwaliteitscontrole gedemonstreerd.

Wilt u ook deelnemen aan één van onze symposia in 2023? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×