Lei Import Zomertour 2021 groot succes

19 juli 2021
U heeft het wellicht al voorbij zien komen op onze social mediakanalen. Lei Import heeft deze zomer de Lei Import Zomertour georganiseerd. Afgelopen maand zijn er diverse relaties in Nederland en België bezocht met een prachtige goodiebag.

In 2019 zijn wij gestart met het tweejaarlijkse event: Lei Import Relatiedag. Een dag waar wij, samen met de leidekkers en leveranciers, terugblikken op het afgelopen jaar én vooruitkijken naar de komende periode.

Helaas is dit nog niet mogelijk in verband met de maatregelen rondom Covid-19.

Zomertour

Wij van Lei Import vonden dat we dit niet volledig aan ons voorbij konden laten gaan, vandaar dat er werd gekozen voor een variant in de vorm van een Zomertour.

Tijdens de Lei Import Zomertour verrasten wij onze relaties met een prachtige goodiebag. Samen met onze leveranciers hebben wij een mooi pakket samengesteld. Mede mogelijk gemaakt door:

Aftermovie

Gedurende de Zomertour hebben onze collega’s leuke foto’s en filmpjes gemaakt. Bekijk hier de leuke aftermovies:

Lei Import:

Cast PMR dakramen:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×