Deelnemer Erfgoed & Ambacht Event

15 augustus 2022
Donderdag 8 september 2022 neemt Lei Import deel aan het Erfgoed & Ambacht Event. Dit keer wordt dit event op een bijzonder historische locatie, centraal en midden in groen Nederland gehouden. Het event vindt namelijk in een shelter te Soesterberg plaats.

Erfgoed & Ambacht is een landelijk platform die de monumenteneigenaar en de erfgoedspecialist met elkaar verbindt. Jaarlijks wordt het event op een historische locatie gehouden waar diverse erfgoedspecialisten, waaronder Lei Import, gepresenteerd staan.

Historische daken zijn allesbepalend voor het karakter van uw monument. Tijdens het event informeren wij u over onze hoogwaardige producten die uw gebouw bijzondere kwaliteiten meegeven:

  • Karakter
  • Duurzaamheid
  • Eigenheid
  • Schoonheid

Bestel uw entreekaarten via de officiële webshop: https://www.ticketkantoor.nl/shop/erfgoedenambacht

U bent uiteraard ook altijd van harte welkom in onze showroom in Maasbracht. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×