• Nieuwbouw

Villa

Bloemendaal, Noord-Holland
Deze prachtige villa, gelegen in de duinen bij Bloemendaal, is voorzien van een natuurleien dak. De architect heeft hier gekozen voor een stukje natuur. Een natuurleien flagstones is een natuurlijk gespleten plaat of tegel die rechtstreeks uit de groeve wordt gewonnen.

Dit huis is ontworpen als een moderne variant op het Kennemer landhuis door Kodde Architecten. Het is gelegen in de duinen bij Bloemendaal op een stuk land van drieduizend vierkante meter.

Het ontwerp volgt de oorspronkelijke contouren van de fundering: een oud pompstation. Door de ligging – enkele meters boven straatniveau en tegen de duinen aan – kijkt het huis uit over het naastgelegen park.

De achterkant van het huis fungeert als schutting. Het gehele dak is bekleed met leien in wildvorm.

Flagstones

Flagstones brengen een stukje pure natuur (terug) in uw omgeving. Back to nature, waar rust, sfeer en elegantie de ruimte krijgen dankzij het gebruik van duurzaam leisteen. Deze natuurlijk gekloofde natuurstenen in de vorm van ene plaat of tegel,, kenmerken zich door verschillen in vorm, dikte, structuur en grootte.

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Flagstones
  • Provincie: Noord-Holland
  • Dekkingswijze: Wilde dekking
  • Leisteen: Samaca Flagstones

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×