• Nieuwbouw

Hotel Zeeuws Licht

Dishoek, Zeeland
In Dishoek, welhaast aan de voet van de imposante duinen die de grens vormen tussen de schitterende zuidstranden en het achterland van Walcheren, wordt een prachtig hotel met maar liefst 69 luxe hotelsuites, hotelappartementen en restaurant ontwikkeld: Hotel Zeeuws Licht.

Dit unieke project in de nabijheid van de duinen komt er uiteraard niet vanzelf. De realisatie van Hotel Zeeuws Licht is een samenwerking tussen architect Michaël Strenk van WTS architecten, Fraanje Aannemingsbedrijf en leidekker Ridder Skins for Buildings.

Het gebruik van stoere materialen, zoals de mix van Samaca 66 UK en Samaca 29 UK met blank zink, verwijst naar de ruwe duinen uit de omgeving. De mix van deze Samaca natuurleien doet denken aan de Zilverpopulier met zijn schitterende kleurwisseling in het blad, je komt die populier veel tegen wanneer je door dit pittoreske kustgebied wandelt.

Rob Canton schreef tijdens de uitvoering van dit bijzondere project een mooi artikel: ‘Het geluid van de zee en klinkende leihamers, project Hotel Zeeuws Licht in uitvoering‘. Klik op de titel voor het volledige artikel.

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien gevelbekleding
  • Provincie: Zeeland
  • Dekkingswijze: Maasdekking
  • Leisteen: Samaca 66 UK

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Neem contact met ons op!

Contact