• Nieuwbouw

Zorgcentrum Campagne Maastricht

Maastricht, Limburg
Nieuwbouw zorgcentrum Campagne in Maastricht. Dankzij de bonte Dynois 32 natuurlei van Lei Import, werd er een warme look aan het zorgcentrum gegeven.

Architectenbureau “Architecten aan de Maas” realiseerden het ontwerp van zorgcentrum Campagne in Maastricht.

Het verpleeghuis, aan de buitenkant gesierd met prachtige bonte leien, staat aan de rand van een stadspark, precies op de plek waar eerder kleine bungalowtjes stonden die voor de komst van het nieuwe huis zijn geamoveerd. Daardoor is het park volledig in tact gelaten.

Het verpleeghuis huisvest 152 dementerende ouderen. De ouderen wonen echter in groepen van acht bewoners. Elke groep heeft zijn eigen huiskamer. De huiskamers zijn gelegen aan een lange brede boulevard, in het gebouw. Aan de boulevard, of zoals u wilt, in de boulevard zijn talloze belevingsgerichte plekken die er voor zorgen dat de “dorpsstraat” in het gebouw is gehaald. U vindt er een bakkerij, een bruin café, een kapsalon annex schoonheidssalon, een bibliotheekje, een muzieklokaal, een timmerwerkplaats, een hobbywinkel, een historisch museum, noem maar op; alles wat je vindt in het centrum van het dorp.

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien gevelbekleding
  • Provincie: Limburg
  • Dekkingswijze: -
  • Leisteen: Dynois 32 Multicolor

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×