• Renovatie

Asbestvervanging OLV Gasthuis

Amsterdam, Noord-Holland
Jobse Leidekkers- en Restauratiebedrijf heeft asbesthoudend dak vervangen voor een natuurleien dak. Asbesthoudende daken en gevels kunnen slecht zijn voor de gezondheid, daardoor is het verstandig om asbesthoudende daken en gevels te vervangen.

Het asbesthoudend dak van het OLV Gasthuis Amsterdam is vervangen voor een natuurleien dak. Het prachtige werk is uitgevoerd door de vakmannen van Jobse Leidekkers en Restauratiebedrijf uit Middelburg.

OLV Gasthuis

OLVG is hét stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam. Met hoofdlocaties in Oost en West.

Ontstaan uit de fusie van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis staan wij al ruim anderhalve eeuw midden in de samenleving van uniek Amsterdam. OLVG wil een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen in onze stedelijke omgeving. Voor een beter leven in een gezonder Amsterdam.

Asbestvervanging

Oude daken en gevels van asbest kunnen slecht zijn voor de gezondheid. Ze zijn door de jaren heen aangetast door weer en wind. Daardoor kunnen er asbestvezels in de lucht komen. Het inademen van die vezels kan schadelijk zijn voor de gezondheid.Het is verstandig om asbesthoudende daken en gevels te vervangen. Natuurleien zijn een duurzame oplossing voor de toekomst. Lei Import kan u helpen om de juiste keuze van natuurleien te maken. Voor één enkele woning of voor een heel complex van gebouwen.

Benieuwd of er in een natuurlei asbest zit? Lees hier onze blog.

Samaca 55 Résidence

Samaca Résidence is een selectie uit groeve 55. Speciaal voor u! Deze natuurlei heeft twee afgeschuinde hoeken die zorgen voor een prettige verwerking voor de leidekker. Lage wateropname, geen schadelijke mineralen, voldoet aan de eisten van de Belgische ATG. Na uitlevering van de natuurleien ontvangt u het certificaat van echtheid. Het perfect dak is in harmonie met uw résidence en straalt kwaliteit, rust en vertrouwen uit. De meest waardevolle elementen in ieders leven.

Neem contact op
  • Soort project:
  • Toepassing: Natuurleien dakbedekking
  • Provincie: Noord-Holland
  • Dekkingswijze: Maasdekking
  • Leisteen: Samaca 55 Résidence

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×